Septembarska Visa kampanja je završena. Detaljnije ovdje

Korpa

Vaša korpa je prazna.

Pogledajte našu široku ponudu proizvoda i pronađite nešto što vam se sviđa!

"Must have" kuhinjski pribor

20.07.2023.

Kuhinja je mjesto sastajanja porodice i stvaranja najdražih uspomena i jela. Kao takva, neophodno je da bude funkcionalna, ali i lijepo uređena. Imajući to u vidu stalno tragamo za proizvodima uz koje će priprema jela biti što lakša, a boravak u kuhinji što ugodniji. Osim što želimo da su kuhinjski proizvodi funkcionalni gledamo i kako se uklapaju u prostor. To nam je još više važno u vrijeme slikanja, snimanja i postavljanja recepata ili fotografija na društvene mreže.

Kako bi vaša kuhinja ostala instagrammable uz sva pomagala koja nam trebaju donosimo vam nekoliko minimalističnih instagrammable proizvoda koje možete pronaći na OREA platformi.

Voštani ubrusi za pakovanje hrane

Voštani ubrusi su izrađeni od 100% prirodnih sastojaka.  Koriste se za pakovanje hrane kako bi se izbjegla upotreba plastičnih i aluminijskih vrećica i folija. Ono što nas posebno raduje jeste lako održavanje. Ubruse je moguće prati u hladnoj vodi sa malo deterdženta za suđe ukoliko se radi o tvrdokornijim flekama.

Podmetači za čaše ili šolje

Podmetača nikad dosta! Mandala podmetači mogu poslužiti i kao podmetači za čaše ali i svijeće. Izrađeni su od eco-friendly materijala. Špagolina podmetači za čaše dolaze u setu!

Vrećice za voće, povrće i hljeb

Upotrebom eco-friendly vrećica za voće i povrće izbjegavamo upotrebu plastičnih i time štitimo okoliš od zagađenja plastičnim otpadom. Pamučna vrećica za hljeb će također zamjeniti plastične vrećice. Vrećica je periva u veš mašini, što je čini lakom i jednostavnom za održavanje.

Korpe za voće od jute

Korpe od jute su orginalne, prirodne i višenamjenske. Mogu služiti kao dekoracija a ujedno biti funkcionalne, a baš je to ono što želimo u kuhinji. Lijepo i funkcionalno!

Daska za posluživanje

Tara je daska za posluživanje elegantnog dizajna, zaobljenih ivica. Kao takva je odličan izbor za serviranje u svakoj prilici! Ono što Waga Wood daske za serviranje čini još funkcionalnijim jeste njihova dvostruka uloga: jedna strana služi za posluživanje i ona je ukrašena drvorezom, dok druga služi za rezanje. Kada je dizajn drvoreza u pitanju, izbora je mnogo. Mašti prepustite na volju samo imajte na umu da nekada na dizajn može uticati vrsta drveta.